Niro Separation

Isskossen på en kubikmeter blev knust i en af Niro Separations standard knusemaskiner, salgschef Poul Erik Jørgensen kunne konstatere, at forsøget forløb tilfredsstillende. (Foto: Høst-Aaris)
Isskossen på en kubikmeter blev knust i en af Niro Separations standard knusemaskiner,
salgschef Poul Erik Jørgensen kunne konstatere, at forsøget forløb tilfredsstillende. (Foto: Høst-Aaris)

Niro Separation skal konstruere isknusemaskine. (Horsens Folkeblad, 22.03.1993)
Amerikanere skal for fremtiden køle deres drinks med små stykker is, der er mellem 1000 og 10.000 år gamle. Isen kommer fra Grønland, hvor de små stykker is pa 20-50 mm i diameter er pakket plasticposer efter at være knust i en maskine, som formentlig er lavet i Horsens.

Læs artiklen

Samarbejde gav bonus. (Horsens Folkeblad, 11.10.1993)
Virksomheden Niro Seperation i Horsens har netop solgt en såkaldt waste-reducer til 2,7 mill. kr. til den ungarske by, Pecs. Maskinen skal leveres i januar 1994. En waste-reducer er en såkaldt affaldsneddeler, som knuser alle store dele, der ikke kan forbrændes direkte. Affaldsneddeleren, som iøvrigt også benyttes af Horsens kommune, sørger for, at affaldet fylder mindre. Niro Seperation er en af de private investorer i Horsens-firmaet Health & Enviroment Group A/S, der netop har fået del i den allerførste privatiserings-ordre i Ungarn.

Læs artiklen